dinsdag 22 maart 2011

Weer wat scrapsels gemaakt....

Ondanks de tegenslag met mijn gezondheid is het me toch gelukt om wat scrapsels af te maken. De eerste serie vertelt het sminkverhaal van Rianne bij de fancy fair van CMH te Menaam, vorig jaar september. Het papier is de nieuwe lijn Magic Happens van Kaiser Kraft en past prachtig bij de foto's van die dag. Natuurlijk was er veel meer te doen maar als hoogtepunt koos ik voor de foto's van het sminken. Rianne koos voor een "vlinder gezicht" en na afloop vond ze het dan ook prachtig!



Vaak zijn er teveel foto's die gescrapt moeten worden en dus is de tweede layout dan ook het "vervolgverhaal" van het sminken. De mooie bloem op deze pagina is van spellbinders en omdat je nu eenmaal niet alles zelf kunt hebben leende ik deze van één van mijn scrap vriendinnen, Nienke. De inspiratie kwam uit creatief met foto's aangevuld met mijn eigen creativiteit. Maar zeg nou zelf, deze meisjes zijn al een inspiratie bron op zich!

En dan komt de dag voor de eerste zwemles van Rianne! Ongelooflijk, wat gaat de tijd toch snel. "De tiid haldt gjin skoft". Beppe ging natuurlijk mee voor de fotoshoot en zo zag ik haar mem ook slikken toen ze haar los moest laten en dat diepe zwembad in sprong... Het leverde allemaal een aantal mooie foto's op.

Het plezier van de eerste keer maakte de volgende keren een hele ommezwaai. Het werd voor Rianne een drama en uiteindelijk is er eerst een time-out genomen. Maar beppe is er vast weer bij als er opnieuw gezwommen wordt. En dan hoop ik weer zo'n heerlijke lach te zien.
Posted by Picasa

dinsdag 8 maart 2011

De laatste creaties...

Soms zou je willen dat er wat meer tijd in een dag zat.... Maar helaas, we moeten het doen met wat we hebben. Mijn scraplayouts liggen dan ook nog mooi te wachten om afgemaakt te worden. De kaarten hebben nu toch even voorrang. Er valt zo af en toe niet tegen te knippen en te plakken omdat mensen de kaarten klaarblijkelijk nog altijd mooi vinden. Mooi om te horen natuurlijk en dat geeft dan ook wel weer de inspiratie voor het maken van de kaarten. Deze creaties gaan morgen weer in het rek....





Kaarten met kleine gedichtjes, het liefst gebruik ik de woorden uit de boekjes van Ina Sipkes. Eenvoudig maar juist mooi om te zeggen hoe je iets voelt, voor mezelf maar ook voor anderen.


Een kleine greep uit de collectie... (och wat klink dat toch mooi) Valt genoeg mee hoor, iets van tien kaartjes gemaakt, helaas geen meer tijd. En dan last but not least...






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...