woensdag 9 januari 2013

Eindelijk weer eens tijd gehad voor scrappen....

Op dit blog ben ik niet erg actief maar eindelijk was er de afgelopen kerstvakantie weer eens ouderwets tijd voor het scrappen wat ik naast het kaarten maken heel graag doe! Alleen de tijd, dat is een altijd terugkerend probleem...zal voor velen van ons zo zijn... Maar goed, nu dan toch weer eens een workshop bij Essies gedaan en dat was heel gezellig!! Ik nam deze dag de foto's mee van onze kleinzoon Remco die in maart 2012 bij ons van de trap viel en zijn kleine beentje daarbij brak, met alle gevolgen van dien. Ik bleef die dag een grote huilebalk...na dagen van drukke verbouwing en een vervelende periode op het werk was dit de welbekende druppel....Alles is gelukkig weer  "op zijn pootjes"  terecht gekomen maar toch..
De layout kon ik daar niet helemaal af maken maar thuis heb ik hier eerst tijd voor gemaakt. Daarna weer inspiratie gezocht voor het kaarten maken. Inmiddels is dat ook weer een beetje aan het terug keren, mocht je daar nieuwsgierig naar zijn kijk dan maar eens bij mijn andere blog, It kaartenblog fan Richtsje

Hier komt dan "Uit het gips"


De layout is opgebouwd uit twee spreads en de pagina van  "na vier weken"  heeft een uitklap naar beide kanten en zo kom je op de binnenzijde. Hier vind je ook de beschrijving van het geheel. Het komt er op neer dat hij na vier weken gips er van alles mee kon doen! Wat ik niet goed kan laten zien is het "watervalletje" op de eerste layout. Als je aan het klepje trekt schuift de ene foto over de andere heen. Op de rechterkant van die pagina zit als het ware ook nog twee draaiboekjes waaronder nog meer foto's verstopt zitten. In de uitklapdelen zijn er ook nog wat foto's verstopt. Het lukt niet om alles mooi op de foto te zetten maar ik hoop dat jullie zo een beetje een indruk hebben hoe het geheel er ongeveer uit ziet.


Zoals je kunt zien heb ik heel veel foto's kunnen verwerken, dit is het leuke van scrappen bij Essie! Ze heeft vaak workshops met layouts  waarbij je veel foto's gebruikt. In mijn geval geen overbodige luxe want ik kan niet goed foto's kiezen en dan is het fijn dat je er veel van kwijt kunt.  Nu stop ik er weer mee, ben al veel te lang van stof geweest! 
Lieve groetjes en tot blogs!
Richtje

3 opmerkingen:

 1. heel erg leuk gedaan hoor
  mooie herinnering
  groetjes
  ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi geworden Ik zal mijn in het weekend proberen af te maken En de mal is idd degene die we 9 febr gaan maken heb er al weer zin in.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dit er SUPER MOOI uit Richtsje. Ook jij hebt er een volgster bij ☺☺☺.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor jullie reactie, ik lees ze met plezier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...